Tijd voor MAX

Tijd voor MAX staat volledig in teken van spierziekten. Zo zien we een indrukwekkende reportage van 45-jarige Nynke met de spierziekte FSHD en van Max en Marit, twee jonge kinderen, broer en zus met de spierziekte mitochondriële myopathie. Ambassadeur van het Prinses Beatrix Spierfonds René van Kooten is te gast. Hij vindt het heel belangrijk dat... Lees meer

De Rotary Rally is een gezellige en sportieve puzzelrit waaraan deelgenomen kan worden met een 'gewone' auto in de Tourklasse of met een 'classic car' in de Vintageklasse. De Rally wordt zoals altijd georganiseerd door Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel en wordt wederom uitgezet door een team professionals.

De Rally wordt dit jaar voor de 15e keer gereden, deze Lustrum Editie zal daarom een extra feestelijk tintje krijgen. Het belooft dus weer een prachtig evenement te worden.

Elk jaar gaat de opbrengst van de Rotary Rally naar een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar het Prinses Beatrix Spierfonds voor onderzoek naar de (erfelijke) spierziekte FSHD. FSHD (facio scapulohumerale dystrofie) is een spierziekte, die in eerste instantie de spieren in het gezicht en rond de schouders en armen verzwakt. De gezichtsuitdrukkingen gaan verloren en daarna de kracht in armen, buik en benen. Leven met FSHD is leven met onzekerheid. Wat vandaag nog gaat, kan morgen misschien niet meer. Meer informatie over het Prinses Beatrix Spierfonds of FSHD vindt u op www.prinsesbeatrixspierfonds.nl/fshd.

Vanwege het lustrum is gekozen voor een bijzondere start-/finishlocatie in de gemeente Leerbroek, gelegen in de streek Vijfheerenlanden. U wordt daar bij Restaurant Onder De Pannen verwelkomd met koffie met gebak alvorens u wordt weggeschoten voor een prachtige rit door het gebied van de Linge. De afsluitende aangeklede borrel en de prijsuitreiking vindt dit jaar wederom plaats bij Ames in Zwijndrecht. Het inmiddels traditionele Rallybuffet is dit jaar extra aangekleed vanwege het lustrum. De kosten hiervoor bedragen € 20 p.p. inclusief 1 consumptie.

De kosten voor het meedoen aan de rally bedragen € 70,00 per equipe van twee personen. Dit is inclusief koffie en gebak bij ontvangst in Leerbroek, de routebescheiden, een fraai rallyschild, een lunchpakket voor 2 personen en 2 gratis consumpties na terugkomst bij Ames. Uiteraard kunt u kosteloos net zoveel passagiers in uw auto meenemen als u maar wilt.

INSCHRIJVEN

 

Lustrumactie: iedere 15e inschrijving krijgt een gratis Rallybuffet aangeboden voor 2 personen!

Wilt u een laag startnummer? Schrijf u dan snel in want de eerste 25 inschrijvers worden als eerste gestart. Wilt u alleen sponsoren of als bedrijf deelnemen aan de rally dan kan dat natuurlijk ook, kijk voor meer informatie op onze website www.rotaryrally.nl.

Conform afspraken is een klein gedeelte van de opbrengst bestemd voor internationale Rotarydoelen.

 • Kahali

  FSHD gaat
  over mensen 

 • Sies

  FSHD is het 
  beste halen uit

  de dingen die
  je nog wel kan 

 • Vrielink

  FSHD is leven
  met pijn en
  vermoeidheid 

 • Bovens

  FSHD gaat
  over verlies

 • Gielesen

  FSHD gaat
  over je schuldig
  voelen 

 • Bilsen

  FSHD komt
  voor bij alle
  rassen en alle
  leeftijden

 • Weggemans

  Vandaag gaat
  FSHD over
  hoop op therapie

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX staat volledig in teken van spierziekten. Zo zien we een indrukwekkende reportage van 45-jarige Nynke met de spierziekte FSHD en van Max en Marit, twee jonge... Lees meer

Stellige stellingen

Moeten stellingen stellig zijn, of staat die n er niet voor niets? De n van nuanceren. Stellingen zijn om te prikkelen. Maar het moet een... Lees meer

ZONDER REGISTRATIE
GEEN MEDICIJN

Registreer u hier