In de loop der jaren moest ik onder ogen zien dat onderzoeksgeld uit reguliere overheidsgelden niet voor FSHD is weggelegd. Dat al die doorbraken en resultaten betreft FSHD onderzoek uit liefdadigheid kwamen. De FSHD Stichting, Spieren voor Spieren en het Prinses Beatrix Spierfonds zijn in Nederland vooral de fondsen die dit mogelijk maakten.

Kees van der Graaf
Author: Kees van der Graaf

Vandaag mocht ik naar Aalsmeer om de actie van de 12-jarige Rico Dijkstra bij te wonen. Als brugklasser in de “business klas”, moesten zij een evenement organiseren.

Anita Witzier duikt zondag in de Utrechtse Singel. Dat doet de KRO-NCRV-presentatrice om geld op te halen voor meer onderzoek naar de onbekende spierziekte FSHD, zo laat KRO-NCRV woensdag weten.

Kara Blok interviewt Kees van der Graaf over Sociale Media, Geluk en Succes.

Heb jij ook zin om een stukje te zwemmen? Dan kan dat. Zondag 14 juni 2015 vindt de eerste editie van de SingelSwim Utrecht plaats. Een zwemtocht van twee kilometer door de historische singels van Utrecht.

De FSHD Stichting en het Prinses Beatrix Spierfonds bundelen de krachten in de strijd tegen de spierziekte FSHD.

 • Kahali

  FSHD gaat
  over mensen 

 • Sies

  FSHD is het 
  beste halen uit

  de dingen die
  je nog wel kan 

 • Vrielink

  FSHD is leven
  met pijn en
  vermoeidheid 

 • Bovens

  FSHD gaat
  over verlies

 • Gielesen

  FSHD gaat
  over je schuldig
  voelen 

 • Bilsen

  FSHD komt
  voor bij alle
  rassen en alle
  leeftijden

 • Weggemans

  Vandaag gaat
  FSHD over
  hoop op therapie

Tijd voor Max

7 februari 2017 – 17.10 uur – NPO 1 Op dinsdag 7 februari staat Tijd voor MAX vanaf 17.10 uur op NPO 1 volledig in het... Lees meer

Stoppen met werken

STOPPEN MET WERKEN Doorgaan tot je pensioen of vertrekken op ’n hoogtepunt? Je bent goed in je werk, hebt een droombaan, de prijzenkast puilt uit. En toch... Lees meer

ZONDER REGISTRATIE
GEEN MEDICIJN

Registreer u hier