Op 3 november was ik als vertegenwoordiger van het FSHD Stichtingsbestuur te gast in Korenmolen "de Hoop" bij de net opgerichte Stichting "Bavel fietst om ......" in Bavel om daar een cheque van € 2.331,25 in ontvangst te nemen ten gunste van de FSHD Stichting!

Naast een veldtoertocht voor mountainbikers van 25 of 45 km hadden de organisatoren van "Bavel fietst om..." op 30 september ook een familiefietstocht georganiseerd van 15 km. Vooraf had de Stichting afgesproken om de opbrengsten van deze tochten geheel ten goede te laten komen aan twee goede doelen nl. Villa Joep en de FSHD Stichting.

Aan deze tochten deden zo'n 850 fietsers en mountainbikers mee en daarmee werden de stoutste verwachtingen betreffende het aantal deelnemers overtroffen. Een super resultaat en een nieuw evenement is geboren aldus de organisatoren!

De FSHD Stichting is blij verrast en dankbaar voor deze compleet onverwachte bijdrage, die evenals alle andere bijdragen geheel zal worden besteed aan het wetenschappelijke onderzoek naar een therapie voor de ziekte. Geweldig en nogmaals dank aan de organisatoren van "Bavel fietst om..."!!

Lees hier het krantenartikel

Robert Staartjes

 • Kahali

  FSHD gaat
  over mensen 

 • Sies

  FSHD is het 
  beste halen uit

  de dingen die
  je nog wel kan 

 • Vrielink

  FSHD is leven
  met pijn en
  vermoeidheid 

 • Bovens

  FSHD gaat
  over verlies

 • Gielesen

  FSHD gaat
  over je schuldig
  voelen 

 • Bilsen

  FSHD komt
  voor bij alle
  rassen en alle
  leeftijden

ZONDER REGISTRATIE
GEEN MEDICIJN

Registreer u hier

FSHD en het coronavirus

Voor de meeste personen met FSHD is het risico op een ernstige ziekte als gevolg van een COVID-19-infectie hetzelfde als bij de algemene bevolking. De... Lees meer

SINGELSWIM 2019: DE JUBILEUMEDITIE

De SingelSwim Utrecht is de enige zwemtocht door de oudste verdedigingsgracht van Nederland: de Utrechtse Singel. Het idee van de SingelSwim Utrecht is in 2013... Lees meer