Notice: Undefined offset: 0 in /home/fshd01/domains/fshd.nl/public_html/plugins/content/loadmoduleinarticle/loadmoduleinarticle.php on line 44
Er zijn nog enkele kaarten, aanmelden t/m dinsdag 28-5!

Op maandag 3 juni a.s. organiseert de FSHD Stichting een unieke feestavond met doel zoveel mogelijk geld voor onderzoek op te halen. Voor de theatershow ‘Divas in Carré’ van Karin Bloemen en Cor Bakker hebben wij 200 kaarten beschikbaar. Voorafgaand aan de show mogen wij het hele restaurant boven Carré gebruiken om met onze gasten te genieten van een heerlijk lopend buffet. Tegelijkertijd vindt er een ‘silent auction’ plaats van meer dan 100 items. Een ‘silent auction’ is een veiling waarbij geïnteresseerden hun naam op een formulier zetten dat bij het tentoongestelde item ligt. Staat die naam na verschillende biedrondes nog als laatste bieder op de lijst, dan is dat item voor de laatste bieder voor de geboden prijs. 
In de pauze van de show krijgen de gasten in een aparte zaal een kopje koffie.
 Na de show is er een z.g.n. ‘afterparty’ met muziek van een coverbandje. Ook worden er een aantal grote items, zoals een verblijf in een mooi huis in de Costa del Sol in Spanje voor 2 weken, geveild en verricht de notaris de trekking van de loterij.
Het geheel heeft een feestelijk karakter. De prijs van een kaartje voor borrel, diner, show, ‘afterparty’ en drankjes is 115 euro. U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het aantal kaartjes is beperkt.

Veiling

Hieronder vindt u alvast een voorproefje van de artikelen die geveild zullen gaan worden.

 

Nog een laatste verzoek. Het succes van een ‘silent auction’ wordt bepaald door het aantal mooie items waarop geboden kan worden. Kunt u niet naar het feest komen, maar wilt u wel helpen de avond tot een groot succes te maken, dan vragen wij u eens te kijken in de  kelder of op zolder of daar niet nog mooie items staan, die wij zouden kunnen veilen. Wellicht kent u in uw omgeving nog bedrijven, winkels, hotels, restaurants, kunstenaars, die bereid zouden kunnen zijn om ons iets te schenken uit hun nering, waarmee wij mooie biedingen zouden kunnen krijgen in de veiling. Meldt ons dit ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 
Een etentje voor twee, een hotel overnachting, een kunstwerk, sieraden, horloges, een iPhone, een fles wijn, etc. Het zijn allemaal items die veel gevraagd worden.
 Alle bedrijven en alle individuele bijdragen worden genoemd, met logo op onze website. Uiteraard staat de naam ook bij het item op de veiling tafel.

 Help ons met deze avond tot een groot succes te maken.

 Bekijk hier de uitnodiging.

Hartelijk dank!Kees van der Graaf en Anke Lanser,
namens het bestuur van de FSHD Stichting. 

 • Kahali

  FSHD gaat
  over mensen 

 • Sies

  FSHD is het 
  beste halen uit

  de dingen die
  je nog wel kan 

 • Vrielink

  FSHD is leven
  met pijn en
  vermoeidheid 

 • Bovens

  FSHD gaat
  over verlies

 • Gielesen

  FSHD gaat
  over je schuldig
  voelen 

 • Bilsen

  FSHD komt
  voor bij alle
  rassen en alle
  leeftijden

ZONDER REGISTRATIE
GEEN MEDICIJN

Registreer u hier

FSHD en het coronavirus

Voor de meeste personen met FSHD is het risico op een ernstige ziekte als gevolg van een COVID-19-infectie hetzelfde als bij de algemene bevolking. De... Lees meer

SINGELSWIM 2019: DE JUBILEUMEDITIE

De SingelSwim Utrecht is de enige zwemtocht door de oudste verdedigingsgracht van Nederland: de Utrechtse Singel. Het idee van de SingelSwim Utrecht is in 2013... Lees meer