Mijn vader en ik waren op 29 september bij de fietstocht in Bavel. Net zoals vorig jaar deden er een hoop deelnemers mee. De inschrijving was zelfs gestegen ten opzichte van vorig jaar. Er deden maar liefst 1100 mensen mee!

De dag begon vroeg. Al om 8.30 startten de eerste mensen. Dit waren de fanatieke mountainbikers. De rest van de deelnemers startten meestal later in de ochtend.

Het mooie van de dag was natuurlijk niet alleen de goede sfeer maar ook het mooie weer. De zon scheen volop en de temperatuur was zeer aangenaam. De sfeer zoals Brabant doet vermoeden: gezellig en gemoedelijk. Eerst fanatiek mountainbiken en dan een potje bier.

Na wat rond gekeken te hebben en gezellig met wat andere mensen gepraat gingen we rond 2 uur weer richting huis en ging de organisatie door met het geld tellen. Het lijkt erop dat de opbrengst nog hoger zal zijn dan vorig jaar en rond de 3.000 euro zal liggen.

We hebben de organisatie hartelijk bedankt voor alle inspanningen en ze alvast veel succes gewenst met de voorbereidingen voor volgend jaar want ze gaan er zeker mee door gezien het succes. Het was een mooie dag en goed om te zien dat andere mensen zo veel inspanningen leveren en zo betrokken zijn bij FSHD dat ze er geld voor op willen halen.

Anouk Roos, dochter van Ronald Roos (bestuurslid Fondsenwerving)  

 • Kahali

  FSHD gaat
  over mensen 

 • Sies

  FSHD is het 
  beste halen uit

  de dingen die
  je nog wel kan 

 • Vrielink

  FSHD is leven
  met pijn en
  vermoeidheid 

 • Bovens

  FSHD gaat
  over verlies

 • Gielesen

  FSHD gaat
  over je schuldig
  voelen 

 • Bilsen

  FSHD komt
  voor bij alle
  rassen en alle
  leeftijden

ZONDER REGISTRATIE
GEEN MEDICIJN

Registreer u hier

FSHD en het coronavirus

Voor de meeste personen met FSHD is het risico op een ernstige ziekte als gevolg van een COVID-19-infectie hetzelfde als bij de algemene bevolking. De... Lees meer

SINGELSWIM 2019: DE JUBILEUMEDITIE

De SingelSwim Utrecht is de enige zwemtocht door de oudste verdedigingsgracht van Nederland: de Utrechtse Singel. Het idee van de SingelSwim Utrecht is in 2013... Lees meer