Na het succes van vorig jaar heeft op zondag 29 september 2013, onder mooie zonnige omstandigheden, de 2e editie van plaatsgevonden. De fietstocht leverde 3500 euro op voor de FSHD Stichting!

John Bastiaansen, één van de initiatiefnemers van de tocht: 'Bavel Fietst Om':  “Het doel van ‘Bavel Fietst Om’ is tweeledig. Ten eerste willen wij sportief bezig zijn op de fiets in een prachtige omgeving en ten tweede geld inzamelen voor een goed doel. Daarom gaat een deel van de opbrengst van deze tocht naar Villa Joep, een stichting die geld inzamelt voor het onderzoek voor neuroblastoom ofwel kinderkanker en een deel t.b.v. onderzoek naar de zeldzame spierziekte FSHD.”

Ruim 1.200 deelnemers mochten de organisatoren verwelkomen. De fietstocht in Bavel van 30 september 2013 leverde een cheque van 3500 euro op voor de FSHD Stichting. Op zaterdag 2 november nam bestuurslid Ronald de cheque in ontvangst. Wij danken de deelnemers en organisatoren voor dit mooie resultaat!  

 • Kahali

  FSHD gaat
  over mensen 

 • Sies

  FSHD is het 
  beste halen uit

  de dingen die
  je nog wel kan 

 • Vrielink

  FSHD is leven
  met pijn en
  vermoeidheid 

 • Bovens

  FSHD gaat
  over verlies

 • Gielesen

  FSHD gaat
  over je schuldig
  voelen 

 • Bilsen

  FSHD komt
  voor bij alle
  rassen en alle
  leeftijden

ZONDER REGISTRATIE
GEEN MEDICIJN

Registreer u hier

FSHD en het coronavirus

Voor de meeste personen met FSHD is het risico op een ernstige ziekte als gevolg van een COVID-19-infectie hetzelfde als bij de algemene bevolking. De... Lees meer

SINGELSWIM 2019: DE JUBILEUMEDITIE

De SingelSwim Utrecht is de enige zwemtocht door de oudste verdedigingsgracht van Nederland: de Utrechtse Singel. Het idee van de SingelSwim Utrecht is in 2013... Lees meer