In onze huisartsenpraktijk hebben wij twee patiënten met FSHD. Zij maakten mij attent op het belangrijke maar zeer kostbare onderzoek dat plaatsvindt naar deze ziekte.

Ik ben heel blij en dankbaar dat de Rotaryclub Waal en Devel te Zwijndrecht bereid is om dit jaar de opbrengst van hun jaarlijkse Rally te doneren aan dit onderzoek naar FSHD. Ieder jaar, en ik spreek uit ervaring, is het weer ontzettend gezellig en een uitdaging om mee te doen. Bedrijven mogen deelnemen maar uiteraard ook sponsoren, kijk voor meer informatie op www.rotaryrally.nl/home/sponsoring.

Rotary Rally 2017 – Lustrum Editie
Zaterdag 16 september 2017

 

De Rotary Rally is een gezellige en sportieve puzzelrit waaraan deelgenomen kan worden met een “gewone” auto in de Tourklasse of met een “classic car” in de Vintageklasse. De Rally wordt dit jaar voor de 15e keer gereden.

Vanwege het lustrum is gekozen voor een bijzondere start-/finishlocatie in de gemeente Leerbroek, gelegen in de streek Vijfheerenlanden. U wordt daar bij Restaurant Onder De Pannen verwelkomd met koffie en gebak alvorens u wordt “weggeschoten” voor een prachtige rit door het gebied van de Linge. Aan het eind van de middag vindt tijdens de afsluitende borrel de prijsuitreiking plaats bij Ames in Zwijndrecht. Navigeer naar www.rotaryrally.nl/home/inschrijven om u aan te melden.

Ik wil het u van harte aanbevelen en hoop u daar te zien.

Eline van Houten-de Koning, huisarts

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX staat volledig in teken van spierziekten. Zo zien we een indrukwekkende reportage van 45-jarige Nynke met de spierziekte FSHD en van Max en Marit, twee jonge... Lees meer

Stellige stellingen

Moeten stellingen stellig zijn, of staat die n er niet voor niets? De n van nuanceren. Stellingen zijn om te prikkelen. Maar het moet een... Lees meer

ZONDER REGISTRATIE
GEEN MEDICIJN

Registreer u hier