In onze huisartsenpraktijk hebben wij twee patiënten met FSHD. Zij maakten mij attent op het belangrijke maar zeer kostbare onderzoek dat plaatsvindt naar deze ziekte.

Ik ben heel blij en dankbaar dat de Rotaryclub Waal en Devel te Zwijndrecht bereid is om dit jaar de opbrengst van hun jaarlijkse Rally te doneren aan dit onderzoek naar FSHD. Ieder jaar, en ik spreek uit ervaring, is het weer ontzettend gezellig en een uitdaging om mee te doen. Bedrijven mogen deelnemen maar uiteraard ook sponsoren, kijk voor meer informatie op www.rotaryrally.nl/home/sponsoring.

Rotary Rally 2017 – Lustrum Editie
Zaterdag 16 september 2017

 

De Rotary Rally is een gezellige en sportieve puzzelrit waaraan deelgenomen kan worden met een “gewone” auto in de Tourklasse of met een “classic car” in de Vintageklasse. De Rally wordt dit jaar voor de 15e keer gereden.

Vanwege het lustrum is gekozen voor een bijzondere start-/finishlocatie in de gemeente Leerbroek, gelegen in de streek Vijfheerenlanden. U wordt daar bij Restaurant Onder De Pannen verwelkomd met koffie en gebak alvorens u wordt “weggeschoten” voor een prachtige rit door het gebied van de Linge. Aan het eind van de middag vindt tijdens de afsluitende borrel de prijsuitreiking plaats bij Ames in Zwijndrecht. Navigeer naar www.rotaryrally.nl/home/inschrijven om u aan te melden.

Ik wil het u van harte aanbevelen en hoop u daar te zien.

Eline van Houten-de Koning, huisarts

De Campagne met Ronald Snijders valt weer in de prijzen

Gisterenavond (23 mei) werden de prestigieuze Esprix reclame prijzen voor de 15de keer uitgereikt. De campagne van de FSHD Stichting met als titel : “Mijn... Lees meer

FSHD Campagne valt in de prijzen

Dankzij ons bestuurslid Annette Menheere hebben wij afgelopen jaar een fantastische campagne met Grey Advertising kunnen maken, die heel veel aandacht voor FSHD heeft weten... Lees meer

ZONDER REGISTRATIE
GEEN MEDICIJN

Registreer u hier