In juni 1997 richtten Kees en zijn vrouw Renée de FSHD Stichting op, met het doel fondsen te werven voor onderzoek. Sinds die tijd is Kees voorzitter. Tot 2008 werkte hij bij Unilever. Laatstelijk als lid van de Raad van Bestuur, verantwoordelijk voor de Europese business activiteiten. Na zijn pensionering werd hij gast docent (Executive-in-Residence) bij de business school IMD in Lausanne. In die rol besteedde hij, naast het geven van colleges, veel tijd aan het schrijven van zijn eigen biografie (Defining Moments) en het doen van een onderzoek onder 180 leiders van bedrijven en organisaties naar de manier waarop zij zichzelf en hun organisaties voorbereiden op de uitdagingen 5-10 jaar vanaf nu.

Daarnaast is hij nu commissaris/toezichthouder van Ben&Jerry, Carlsberg, de ANWB, MyLaps BV, GrandVission BV, Enpro Industries Ltd, en de Universiteit Twente. Kees doneert al de inkomsten van deze aktiviteiten aan de FSHD Stichting.

Kees was mede initiatiefnemer voor de Aktie Spieren voor Spieren en was 7 jaar voorzitter van deze Stichting. Hij is in 1974 getrouwd met Renée en heeft 3 zonen, waarvan de oudste FSHD heeft.

Zijn hobbies zijn: zeilen, skien, golf en tuinieren. Spanje is de favoriete vakantie bestemming.

 

Terug naar het bestuur.

 • Kees van der Graaf

  Kees van der Graaf

 • Robert Staartjes

  Robert Staartjes

 • Diana van der Meij-Kim

  Diana van der Meij-Kim

 • George Padberg

  George Padberg

Stellige stellingen

Moeten stellingen stellig zijn, of staat die n er niet voor niets? De n van nuanceren. Stellingen zijn om te prikkelen. Maar het moet een... Lees meer

Student meets Patient

Die morgen ben ik in Nijmegen voor het SMP-project. Dat staat voor ‘Student meets Patient’. Een sessie van een klein uur waarin een groep tweedejaarsstudenten... Lees meer

ZONDER REGISTRATIE
GEEN MEDICIJN

Registreer u hier